Stephen Holmes

Telefoonnummer:
+31 (0)20 833 0 833

Faxnummer:
+31 (0)20 833 0 834

E-mail:
stephen.holmes@willems-schmidt.eu

Dr. Stephen D. Holmes is in 1977 afgestudeerd als Bachelor of Commerce & Business Administration en in 1978 als Bachelor of Law (Juris Doctor) aan de Universiteit van British Columbia in Canada. Hij werd toegelaten tot de balie en in 1979 benoemd als compagnon bij Russel & DuMoulin, en heeft vervolgens 34 jaar leiding gegeven aan zijn eigen kantoor. Naast zijn functie als Counsel bij Willems Advocaten, is Stephen tevens Senior Counsel bij het toonaangevende Canadese advocatenkantoor Borden Ladner Gervais LLP (BLG), waar hij de afdelingen Tax en Family Wealth Counsel bijstaat.

Stephen heeft tevens uitgebreid gedoceerd en gepubliceerd in Europa, Azië en Noord-Amerika over belastingrecht, nalatenschapsplanning, immigratie en ondernemingsbestuur. Hij werd in 2014 in Canada uitgeroepen tot ‘Offshore Trust Lawyer of the Year’ en ‘Cross-Border Estate Planning Lawyer of the Year’, en werd in 2011 opgenomen in de lijst van de 50 beste advocaten in Canada vanwege zijn deskundigheid op het gebied van belastingplanning.

Naast zijn werk als legal counsel is de heer Holmes tevens honorair consul van Malta voor de Canadese provincies British Columbia en Alberta en de Canadese territoria Yukon en Northwest Territories.

Bij Willems Advocaten werkt Stephen als adviseur op het gebied van internationale handel en grensoverschrijdende nalatenschapsplanning, waarbij hij cliënten adviseert over internationaal en Canadees recht en bedrijfsstrategieën.

BewarenBewaren

BewarenBewaren