Thomas Knaak

Telefoonnummer:
+31 (0)20 833 0 833

Faxnummer:
+31 (0)20 833 0 834

Email:
thomas.knaak@willems-schmidt.eu

Dr. Thomas Knaak werd in Mexico geboren en groeide ten dele op in Guatemala. Hij is van 1992 tot en met 2022 als Rechtsanwalt (Duitse advocaat) toegelaten en is honoraire consul van de Republiek Guatemala, net als lid van de Duitse en Mexicaanse landengroep voor Arbitrage van de International Chamber of Commerce in Parijs (ICC). Hij is vooral op de volgende vakgebieden actief:

Internationale betrekkingen
Hieronder vallen economische betrekkingen, verdragen of disputen, die in het bijzonder op internationaal vlak de opvolging van de juridische omstandigheden, talen en mentaliteiten van de betreffende andere landen behoeven.

Arbitrage
Nationale en internationale arbitrageprocedures zijn een vorm van conflictbeslechting, die de afgelopen jaren sterk aan betekenis is gegroeid en op bijzondere wijze rekening houdt met de wederzijdse economische belangen van de partijen.

ICT recht
ICT-projecten worden van de behandeling tot hun afwikkeling begeleid. Dit behelst ook de noodzakelijke maatregelen om voldoende databescherming in een onderneming te waarborgen en de functie van de extern chief security officer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren